INNLEGG

Hvis du trodde det var enkelt å gå på tur i Yosemite Nasjonalpark, så må du tro igjen. Vi har gått oss vill, sovet under stjernene, hatt nærkontakt med ville dyr, og jeg filmet alle disse øyeblikkene med mitt kamera. Tro meg, du kommer til å elske denne vloggen.

Hva er det beste i Seoul? Definitivt maten! Sjekk ut vloggen min for å se hva og hvor du kan spise og hvordan du kan få det meste ut av ditt Koreanske eventyr.

Reising hver dag kan være slitsomt i lengden, så jeg tok en ferie og besøkte mine venner i Canada. De viste meg de beste stedene i Alberta. Du kan også se dem, bare ta en titt på min nye video.

Det var en tidsperiode der jeg var fullstendig blakk, men det stoppet meg ikke fra å reise. La meg vise hvordan du kan reise rundt Norge uten å betale en eneste krone.

La meg introdusere meg selv. Hvis du lurer på hvorfor jeg lager filmer om mine reiser, det positive og negative med å være en vandrer og hvorfor du aldri burde bli en vlogger, sjekk ut vloggen min!

Jeg foretrekker å bli på land i stedet for å seile på de usikre hav, men når en sjelden mulighet viser seg så kan jeg ikke si nei. Se min video for å se hvordan jeg overlevde en hel uke på et skip.

Canada har noen av de beste severdighetene i hele verden. Jeg bestemte meg for å utforske strandlinjen før jeg dro til fjellene. Hvis du også skal reise hit, så kan du ikke gå glipp av vloggen min.

Jeg var i Tyrkia for en måned siden ved et uhell. Jeg gikk på feil fly og bestemte meg for å gjøre det meste ut av det, så jeg bestemte meg for å bli og utforsket byen.

Ingen tid til å dra på ferie? I dagens vlog vil jeg fortelle deg hvordan du kan få det meste ut av endagsturer. Pakk ryggsekken din og la oss dra!